czwartek, 2 lipca 2015

buraczane gnocchi na stronie głównej Expo worldrecipes #ExpoMilano 2015 http://worldrecipes.expo2015.org/en/

No cóż, nie lubię się chwalić, ale mój przepis na gnocchi buraczane znalazł się na stronie głównej Expo worldrecipes Expo Milano 2015 pod hasłem 'Gentle touch'. 
Faktycznie, kluski są lekko muśnięte burakiem, mają piękny pastelowo różowy kolor i delikatny smak. Fantastyczne na lato, szczególnie po dodaniu klarowanego masła tymiankowego i posypaniu świeżym tymiankem.
To dla mnie duża radość i powód do dumy.

http://worldrecipes.expo2015.org/en/ 


http://majaskorupska.blogspot.com/2014/12/lekkie-jak-piorko-gnocchi-buraczane-z.html




2 komentarze:

  1. o takich jeszcze nie widziałem. Wyglądają jak kawałki mięska...muszą być dobre
    :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Majka, moje gratulacje.
    Wszak ja od dawna twierdzę, żeś Ty najlepsza <3
    Uściski

    OdpowiedzUsuń